Traceurs.ro

Offtopic => Offtopic => Topic started by: black198 on March 23, 2013, 07:50:59 PM

Title: Everyone died.
Post by: black198 on March 23, 2013, 07:50:59 PM
  Dupa cum observ, inafara de cateva persoane care isi mai posteaza clipurile, si cei care frecventeaza topicul "Flotari pentru Romania", celelalte extrem de multe si folositoare topicuri nici macar nu sunt privite, dar sa mai fie si comentate cu idei, sfaturi sau ceva..
  Am creeat acest topic pentru a "reinvia" lumea de pe forum, si sa mai postam fiecare cate ceva, chiar si un mic clip cu o reusita recenta, dar nu lasati forumul sa "putrezeasca". Bine ca, nici nu zic sa il umplem cu prostii.
  Sper ca ati inteles ce incerc sa spun. :)
Title: Re: Everyone died.
Post by: funkyboy on March 23, 2013, 08:57:08 PM
Dupa parerea mea  alte intrebari ar fi de prisos , pentru ca gasesti tot ce ai nevoie (asta cred ca a fost  scopul forumului Informarea) si multi folosim Facebook din pacate... :sad:
Title: Re: Everyone died.
Post by: Sylwake on March 23, 2013, 09:26:22 PM
n-am murit....am intrat la hibernare
Title: Re: Everyone died.
Post by: wutang on March 23, 2013, 10:21:57 PM
Vrei inapoi forumu? Zi lu Zukenberg inchida definitiv facebook-ul. Toti stam pe facebook pentru ca nu sunt reguli care trebuiesc urmate gen cum sa vorbesti/scrii, ce sa postezi etc. Intradevar, este mai interactiv decat forumul, pe langa asta multi ( cel putin asa cred ) nu mai au rabdare sa-si faca numarul mare de posturi pe care il aveau in trecut, ca si atunci erau multi care tineau la rangul lor de pe forum, rang care avea valoare sub 0, dar mno...

Cei care vor sa posteze clipuri, articole, intrebari etc. pot s-o faca cu incredere ca si pana acum pentru ca staffu si cativa membri mai frecventeaza. Dar daca chiar vrei activitate intensa, atunci posteaza doar aici ce vrei sa postezi si da share la link catre forum si nu mai posta direct pe facebook, indiferent ce postezi.