Traceurs.ro

Offtopic => Offtopic => Topic started by: DrW on March 31, 2013, 09:05:13 PM

Title: Wikipedia
Post by: DrW on March 31, 2013, 09:05:13 PM
Iata cine ii invata prost pe cei ce sunt la inceput de drum in Parkour. La o simpla cautare dupa "David Belle" pe (ro.)wikipedia.org dam de urmatorul articol: http://ro.wikipedia.org/wiki/David_Belle

Ultima fraza suna cam asa: "El este unul dintre cei mai buni parkuriști din lume cu prieteni săi."
Nu ar fi cine stie ce greseala, dar la un website de rangul lui wikipedia...totusi sunt pretentii mai mari. Observam si o greseala de gramatica acolo la penultimul cuvant. Cine s-a gandit sa faca acel articol probabil nu a fost destul de inspirat.
Title: Re: Wikipedia
Post by: Chachiy on March 31, 2013, 09:13:57 PM
E scris in romana si deobicei articolele scrise in romana sunt fie cu prea putine informatii, fie prost scrise. Oricum, aceste articole (in romana) sunt scrise de oameni simpli fata de care nu poti avea pretentii.

Insa uite ce iti propun Drw, daca te uiti sub articol, o sa vezi un tab numit [modificare]. Te provoc sa te informezi de pe acest forum sau din alte surse de continutul ideal ce ar trebui postat si sa schimbii tu continutul informational de pe acea pagina, iar apoi sa ne postezi din nou pagina rezultata.  Tot ce trebuie sa faci e sa iti faci un cont wikipedia.

Iar daca mai e ceva de adaugat dupa ce ai scris, propunem idei si completam.  :wink:
Title: Re: Wikipedia
Post by: DrW on March 31, 2013, 09:16:44 PM
Pai haideti sa completam articolul. Veniti cu idei si apoi le formulam intr-un articol frumos..

P.S. Nu prea am timp sa mai completez articolul, maine plec intr-o "maxi"vacanta de 2 saptamani la munte. Insa daca aveti timp, e cale deschisa spre modificarea articolului.
Title: Re: Wikipedia
Post by: wutang on March 31, 2013, 09:46:54 PM
Daca cineva doreste sa se informeze despre parkour, va cauta asta mai intai http://ro.wikipedia.org/wiki/Parkour , apoi se va informa cine este fondatorul. Asa ca lasati acel " articol " despre David Belle in pace si liniste ca nu afecteaza pe nimeni.
Title: Re: Wikipedia
Post by: Chachiy on March 31, 2013, 10:41:11 PM
Si mai bine. Subiect inchis.