Traceurs.ro

Parkour => Parkour Romania => Topic started by: stefania on December 07, 2013, 07:32:08 PM

Title: Cum ne putem antrena pe vreme rece ?
Post by: stefania on December 07, 2013, 07:32:08 PM
Buna tuturor .
Fac parte dintro echipa de parkour and freerunning si as dori sa stiu cum ne putem antrena pe vreme rece mai ales ca acuma a venit si iarna iar gradele scad din ce in ce mai repede
Orce sfat este bine primit
Title: Re: Cum ne putem antrena pe vreme rece ?
Post by: Chachiy on December 07, 2013, 09:31:27 PM
     Sfatul meu e sa va axati mai mult pe conditionarea fizica, insa fara a neglija antrenamentele tehnice.
     Acestea din urma sa fie de o dificultate mult mai usoara. Recomand sa depasiti mai multe obstacole de dificultate scazuta, insa la pas de alergare usoara - fara opriri. Daca supravietuiti la acestea, cand vine caldura o sa fiti ca eliberati din lanturi. Modul in care va alegeti sa treceti peste obstacole tzine de experienta si siguranta de sine a fiecarui practicant.
     Iarna e periculoasa si psihic, caci ne vine sa stam in casa cand vedem cancerul de afara sau dupa ce facem un dans freestyle de la o alunecare pe gheata. Cred ca pe vremea asta se antreneaza cei buni.
     Deci mai multe antrenamente de conditionare, tehnica sa fie o continua miscare si, ar mai fi ceva, luati vitamina C si beti ceaiuri ca sa va feriti de raceala !  :wink:
Title: Re: Cum ne putem antrena pe vreme rece ?
Post by: wutang on December 08, 2013, 10:17:40 PM
Nu va aventurati sa executati miscari grele gen dublu kong sau altele de genul. Verificati fiecare suprafata pe care o folositi si curatati de ghiata / zapada de este nevoie.

In rest va jucati cu obstacolele cum credeti si puteti voi mai bine si faceti ce a spus Chachiy