Author Topic: Workshop Traceurs.RO - REGULI DE PARTICIPARE  (Read 1826 times)

Cris

 • Staff Traceurs.RO
 • Administrator
 • Traiesc pe forum
 • *****
 • Posts: 516
 • Din infrangeri se nasc invingatorii
  • RebornEducation
Workshop Traceurs.RO - REGULI DE PARTICIPARE
« on: July 20, 2012, 02:00:53 AM »
1.Echipament sportiv - training,adidasi,tricou
2 Apa - fiecare sa aiba sticla lui de apa !!!
3 Varsta minima 13 ani si sa arate ca unul!!
4 Nu se accepta intarziati,cine vrea vine la ora stabilita si pleaca la finalul antrenamentului. CIne nu poate sta pana la finalul antrenamentului vine si ne spune de ce nu poate si poate pleca.
5. Participa doar cei care isi dau numele. Asadar se va face o lista cu cei prezenti pe care o vom striga inainte de antrenament.
6. Se vine la locul intalnirii cu 15 min inainte
Intarziatii anunta pe cineva de la workshop pana a se incepe a se striga lista.
7 Sa vina cu energie si sa nu spuna niciodata NU POT pentru ca nu sunteti pusi la lucruri imposibile.
8 Sa nu va mai plangeti de incalzire de stretching sau de alte elemente de conditionare. Cine o face odata este atentionat ,cine o face si a doua oara este rugat sa iasa din grupul celor care se antreneaza.

Cine nu este deacord cu aceste reguli sa nu participe,cei care nu participa sunt rugati ca in ziua workshopului daca vor sa priveasca sa nu deranjeze pe ceilalti prin ocuparea obstacolelor
« Last Edit: December 16, 2013, 02:56:19 PM by Cris »
Aceasta comunitate sprijina PARKOUR-ul, nu COMPETITIA - antrenati-va fara rivali !

Cris

 • Staff Traceurs.RO
 • Administrator
 • Traiesc pe forum
 • *****
 • Posts: 516
 • Din infrangeri se nasc invingatorii
  • RebornEducation
Re: Workshop Traceurs.RO - REGULI DE PARTICIPARE
« Reply #1 on: July 20, 2012, 02:01:27 AM »
1. Ora de intalnire e sfanta - punctualitatea e politetea regilor, cine te lasa sa il astepti nu te respecta.
2. Cei care conduc antrenamentele sunt mai experimentati decat noi, restul - avem ce invata de la ei cu o conditie: SA NU VORBIM PESTE EI! Daca venim la workshop sa ne auzim vorbind nu rezolvam nimic.
3. Cei de la care invatam nu ar trebui sa fie nevoiti spuna acelasi lucru DE DOUA ORI: daca lasam glumele rasuflate pentru dupa antrenament poate putem fi atenti la ce au ei de spus. De fiecare data cand se repeta un lucru spus anterior pentru cate unul care nu a fost atent, noi, restul, pierdem timp degeaba!
4. Avansatii sa stea cu avansatii, incepatorii cu incepatorii. E tot problema de atentie.
5. Folositi-va simtul de ORIENTARE IN SPATIU: daca dupa ce executati o tehnica ramaneti pe loc sau nu va uitati unde stati ii incurcati pe cei care isi asteapta randul.
6. Cand facem cu totii acelasi exercitiu hai sa incercam sa respectam ordinea: daca se face coada, stam la coada, nu e nimic umilitor in asta.
7. Cand vedem ca cineva dintre locatarii zonei unde ne antrenam e deranjat de ceea ce facem noi, sa incercam sa fim mai inteligenti decat astazi: daca ne jucam cu claxoanele motocicletelor si sarim cu gura la persoana respectiva sa nu ne miram daca o sa cheme Politia. Stiti ce se intampla daca vine: trebuie sa ne oprim. Nu asta vrem, nu?
8. In timpul antrenamentului NU SE MANANCA. Digestia iti consuma din energia pe care altminteri ai investi-o in antrenament. Pana iti termini sandwich-ul colegii de antrenament sunt obligati sa te astepte. Cine nu poate supravietui fara un sandwich timp de 3 ore nu e apt fizic sa se antreneze pentru parkour, deci poate sta acasa.
9. ATENTIE LA ORGOLIU: fie ca sunteti mai avansati sau mai putin avansati, cu totii avem de invatat cate ceva, ca de-aia venim la workshop. Daca nu ne respectam pe noi si pe ceilalti nu rezolvam nimic. REGULILE SE APLICA PENTRU TOATA LUMEA. NIMENI NU E SPECIAL, NIMENI NU E ABSOLVIT.
Aceasta comunitate sprijina PARKOUR-ul, nu COMPETITIA - antrenati-va fara rivali !