Author Topic: Bucuresti - Cris - 25 ani  (Read 5794 times)

Cris

  • Staff Traceurs.RO
  • Administrator
  • Traiesc pe forum
  • *****
  • Posts: 516
  • Din infrangeri se nasc invingatorii
    • RebornEducation
Re: Bucuresti - Cris - 26 ani
« Reply #15 on: December 11, 2013, 01:19:13 AM »

Trecutau ani de cand n-am mai scris aici. Imi este dor de vremurile in care era activitate pe aici.

Fiindca a trecut atata timp de cand nu am mai scris s-au intamplat multe si probabil ca nu are sens sa vb despre toate. Pe langa asta nici nu-mi amintesc prea multe cronologic, imi vin doar franturi asa din chestii.
Cea mai notabila dintre toate, de cand nu am mai postat pe aici ar fi faptul ca am deschis un curs de parkour/freerunning impreuna cu Justin (il stiti pe justin, tipu care s-a batut cu hanoracul si a luat bataie :)). Vorbesc aici de scoala RebornEducation (www.reborned.ro) -ne place sa-i spunem scoala- dar e doar un curs unde noi nu suntem profesori ci doar indrumatori.

Nu cred in ideea de profesor atata timp cat elevul/individul este cel care face toata treaba. Pe pielea lui si cu stresul lui invata,reuseste sau greseste. Noi ca indivizi nu suntem decat sa-i dirijam spre drumul pe care noi il consideram bun.

Cum ne-a venit ideea? Poi toate lucrurile au venit de la sine. Cand te implici in comunitate,cand organizezi diverse evenimente pentru comunitate cum ar fi workshopuri,jamuri,antrenamente si mai ales cand iti place si foarte mult ceea ce faci cred ca asta este destinatia. Nu a fost ceva premeditat ci pur si simplu a venit ca o consecinta la ceea ce am facut pana acum.

De ce o facem? pentru ca inca de cand ne-am apucat noi de parkour am visat la un viitor in care lumea stie de parkour si ce inseamna acesta si pe langa asta ne-am dorit ca, cat mai multi oameni sa se bucure de chestia asta care pana la urma iti aduce bucurii si te invata multe.
Partea cu banii vine din faptul ca pana la urma timpul pe care il dedicam cursurilor ar fi putut fi in cadrul unui job care nu ne place si plus de alta cand unii dintre voi stau acasa si beau o ciocolata calda noi iesim indiferent de stare sa ii antrenam pe doritori.

Pana la urma este ceva care ne place sa facem si consider ca ne-am fi irosit daca nu am fi facut asta.


Termin ca brusc dar odata ce am inceput nu o sa mai opresc. Ne revedem curand!
Aceasta comunitate sprijina PARKOUR-ul, nu COMPETITIA - antrenati-va fara rivali !