Author Topic: !!! Regulile forumului Traceurs.RO !!!  (Read 1875 times)

Cris

 • Staff Traceurs.RO
 • Administrator
 • Traiesc pe forum
 • *****
 • Posts: 516
 • Din infrangeri se nasc invingatorii
  • RebornEducation
!!! Regulile forumului Traceurs.RO !!!
« on: July 20, 2012, 01:43:15 AM »
Regulile urmatoare sunt simple si de bun simt asa ca daca le respectati o sa ne intelegem minunat.

Ceea ce trebuie sa stiti este ca postarea pe forum nu este un drept ci un privilegiu dat de catre stafful traceurs.ro,administratorii forumului rezervandu-si astfel dreptul de a-si selecta userii.Orice incalcare a regulamentului permite moderatorilor sau administratorilor sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze accesul membrilor in cauza, pe perioada nedeterminata.

Sunt interzise urmatoarele:

1.Crearea de conturi multiple cu un singur utilizator,in cazul acesta toate conturile vor fii sterse.

2.Folosirea unor cuvinte obscene care sa`i lezeze pe cei din jur,fara amenintari si fara comentarii rautacioase despre alte comunitati de parkour.La aceasta regula intra si instigarea la violenta verbala.

3.Sunt deasemenea interzise postarea de materiale cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor. TRACEURS.RO nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forumului, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

4.Floodul sau postarea aceluias mesaj de mai multe ori.Este interzis si postul dublu (doua mesaje ale aceluias user unul dupa altul fara ca intre aceste mesaje sa mai fi scris cineva)

5.Folosirea culorilor ,caps lockului ,sau folosirea de litere sau grupuri de cuvinte ca de exemplu :c3 f@cy? etc.

6.Postarea de discutii in afara subiectului (offtopic).Ne rezervam in cazul acesta dreptul de a sterse orice mesaj care il consideram in afara subiectului fara a anunta userul in cauza.

7.Folosirea prea multor smiley-uri in post!

8.Postarea de mesaje care nu aduc nici un plus subiectului,sa incercam sa pastram forumul curat ok?! Ex: Cool,bafta la antrenamente,lol etc.

9.Postarea de subiecte care sunt deja tratate,pentru a verifica daca un subiect deja se discuta folositi cu incredere functia Search!

10.Pentru nereguli in ceea ce priveste adminii sau moderatorii sa nu posteze pe forum ci sa foloseasca functia PM(mesaj privat)

11.Semnatura userului nu va contine filmulete sau poze care vor ingreuna refreshul forumului.

12.Este interzis in a va edita postul si a va da drept un membru al staffului.

13. Nu sunt permise vanzarile de orice fel pe acest forum.

14. Este interzisa bolduirea (ingrosarea) intregului post. Boldul se foloseste doar ca sa subliniezi anumite cuvinte sau grupuri de cuvinte.
Ex: Vai,super, ce misto te misti. As vrea sa am si eu cu cine sa ma antrenez.

Desi nu este o regula ,site`ul traceurs.ro va recomanda sa va completati toate informatiile profilului pentru o mai buna colaborare/cunoastere a fiecaruia.

Moderatorii isi rezerva orice drept de a da warn-uri daca nu se respecta aceste reguli!

« Last Edit: August 13, 2013, 05:35:12 PM by Cris »
Aceasta comunitate sprijina PARKOUR-ul, nu COMPETITIA - antrenati-va fara rivali !

Cris

 • Staff Traceurs.RO
 • Administrator
 • Traiesc pe forum
 • *****
 • Posts: 516
 • Din infrangeri se nasc invingatorii
  • RebornEducation
Re: !!! Regulile forumului Traceurs.RO !!!
« Reply #1 on: July 20, 2012, 01:44:56 AM »
Echipa Traceurs.ro roaga toti utilizatorii forumului sa respecte REGULILE si sa citeasca neaparat subiectele importante (sticky) de la fiecare categorie.
 • Va rugam sa respectati regulile ortografice, scrieti corect. Daca este nevoie, verificati mesajul inainte de a-l publica. Va reamintim ca scrierea mesajelor cu t, s, q, si altele asemanatoare se sanctioneaza cu avertizari. 2 avertizari = interzicerea accesului la forum pentru 3 zile.
 • Subiectele de discutie sunt clare si precise, va rugam nu va indepartati de la subiect (off-topic), astfel de mesaje vor fi sterse imediat si fara prea mari regrete.
 • Nu postati daca nu sunteti in cunostinta de cauza. Daca singura idee pe care o aveti este " de acord cu tine frate " , nu o postati - nu aduce nici un plus de valoare.
 • Incercati pe cat posibil sa evitati mesajele de 1 rand, adica idei scurte si neargumentate. Forumul este un loc de discutii, nu chat. Asa ca discutati, dar nu confundati forumul cu MIrc-ul.

In atentia celor noi veniti : Nu dati sfaturi. Fiind noi veniti, nu aveti nici experienta nici cunostintele necesare pentru a da sfaturi altora. Cel mai bun sfat pentru inceput - vorbiti mai putin, ascultati mai mult.

Am observat ca toate subiectele, pana acum, sunt comentate, nu discutate, cu atat mai putin argumentate.

a argumenta : A sustine, a intari, a dovedi, a demonstra ceva cu argumente. (defintia dex online)Mesajele postate doar pentru a face prezenta, sau pentru a creste numarul de posturi, vor fi sterse imediat.

Si in ultimul rand, nu ca o obligatie ci ca un sfat - ganditi-va mai mult daca ceea ce scrieti poate ajuta pe cineva, sau daca doar scrieti ca sa va aflati in treaba.Dorim prin aceste masuri sa reducem numarul mesajelor inutile (offtopic) si a celor care nu contribuie cu absolut nimic la forum.

Forumul a fost creat pentru a fi un punct de informare pentru cei curiosi si care vor sa afle mai multe despre Parkour. Pastrati forumul informativ si clar, asa cum ar trebui vazut de cei care intra pentru prima oara pe forum.Va multumim.
Aceasta comunitate sprijina PARKOUR-ul, nu COMPETITIA - antrenati-va fara rivali !