Acum ceva timp a postat Forrest o experienta care a avut'o in 2008, poate o sa va inspire cum m-a inspirat si pe mine.
Acesta este postul lui:
"
2008 Cea mai mare InvataturaE
4 aprilie 2008, o instruiesc pe Annty si pe sotia mea Agota la "precision's castle"(Wandsworth), trec peste o bara si piciorul meu se agata deasupra barii, am picat in slow motion(realuare) cu spatele. Cum am atins pamantul am auzit "clack clack". Rezultatul a fost ruptura ligamentului anterior de la genunchiul stang. Operatia e programata pe 11 noiembrie 2008...Totul a mers bine.
E
Duminica, 13 aprilie 2008, ma asez cu grija pe canapea, cand telefonul suna..dupa cateva minute de convorbire, ma ridic sa vad niste informatii pe computer, cand incep sa ma simt ametit, nu mai pot sa repar imaginea Agote'i si felul meu de a vorbi a devenit mai neclar. Sotia mea a devenit ingrijorata, a sunat la 999. 10 minute mai tarziu ajunge ambulanta, fac ei teste sa vada ce e in neregula cu mine. Ma conduc la spital unde ma trece prin mai multe teste medicale, ca si MRI, CT etc... Rezultatul e: Un mic accidentul vascular cerebral(cheag) in partea din spate a creierului. Chirurgul imi spune cu un zambet: "Ai fost norocos, ca nu esti mort si ca nimic nu a fost deteriorat in corpul tau si la creier. Nu o sa fi paralizat sau sa ai alte leziuni dar te tinem aici sa facem toate testele necesare." Mi-au gasit o gaura in inima, ar putea fi una din motivele pentru cheagul de sange dar nimic nu a fost dovedit. Dupa ce am stat 10 zile in spital, am avut o operatie pe inima pentru a "repara" gaura din inima.
Tot timpul care l-am petrecut in spital datorita creierului, inimii si genunchiului. A trebuit sa infrut:
-
NISTE FRICI, o sa mai pot sa fiu fizic activ, sa fac sport din nou..?
-
NISTE INDUIOSIRI, o sa pot sa imi traiesc viata normal, sa fiu un bun sot, un bun tata, un frate, un fiu, un prieten...?
-
NISTE DEZAMAGIRI SI SURPRIZE, o sa pot sa iert pe toti oamenii care s-au prefacut ca imi sunt prieteni apropiati dar m-au lasat balta? Si voi putea sa multumesc destul, celor care nu ma asteptam sa ma suporte dar au facuto cu atat de multa placere?
-
NISTE DURERI, o fiu capabil sa uit? durerea fizica dispare cu timpul dar nu se compara cu durerea emotionala. E mult mai dureros sa vezi reala atentie a unor oameni SI sa realizezi ca ei pot fi acolo doar cand poti da 100% din tine dar nu si cand esti "la pamant" si ai nevoie mai mult de ei..
-
NISTE CUNOSTINTE, voi putea sa fiu curajos? am intalnit un adolescent, Drake, care se lupta cu cancerul. Pentru mine e o adevarata sursa de inspiratie si curaj.
-
NISTE GANDURI POZITIVE, voi putea sa fiu vreodata mai fericit? Sambata 9 august 2008, ceremonia casatoriei noastre, in Romania cu peste 250 de oameni din 15 tari diferite, oh..zile fericite...!
-
NISTE ENERGII REGASITE voi putea sa fiu mult mai constient de forta mea si de unde vine de acum inainte? E asa de confortabil sa stii de unde venim, cine suntem si unde vrem sa mergem. Niciodata nu o sa mai las pe nimeni sa decida ce e bun pentru familia mea, sportul meu, cariera mea, viitorul meu etc...
Viata nu e intotdeauna "un rau lung si linistit" DAR e viata. Nu sunt experiente rele sau bune, sunt doar experiente si invatam in fiecare zi cum sa le infruntam. Ce nu te omoara te face mai puternic....
Invatatura mea"Tu nu vei putea sa infloresti in viata si sa fii sincer cu altii daca nu esti capabil sa fii sincer cu tine insuti. Nu te da niciodata batut, nu iti pierde niciodata speranta si nu lasa pe altcineva sa iti fure zambetul, invata sa pui lucrurile in persectiva."
Toate aceste cuvinte sunt niste reguli de aur pentru mine.
Parintii mei spuneau: "dupa ploaie vine intotdeauna soare" chiar daca cateodata poate dura ceva timp."
Linkul original:
http://www.parkourgenerations.com/blog/2007/10/2008-ma-plus-grande-lecon.php