Author Topic: Ce parere aveti?  (Read 2813 times)

Sylwake

• Guest

wutang

• Global Moderator
  • Dependent
  • No pain... No gain
Re: Ce parere aveti?
« Reply #1 on: November 06, 2012, 10:48:35 AM »
Interesant articolul, dar daca citesti printre randuri, afli de fapt ce vrea sa transmita. Acel punct zero de care vorbeste mai este numit si Centura de fotoni.

Se pare ca Pamantul va intra in aceasta centura si ca se vor produce schimbari radicale asupra mediului inconjurator si asupra oamenilor. Insa avand in vedere ca multe lucruri ne sunt ascunse si putine ne sunt relatate sau sunt relatate prea tarziu si pe langa faptul ca cea mai multa informatie este raspandita pe internet, unde 50% e adevar si 50% minciuna, eu unul nu prea cred ce spune " oracolul " acela.

Daca Pamantul chiar va intra in acea centura de fotoni si este un eveniment fizic/cosmic inevitabil atunci asta e, nu avem ce face, in spatiu se intampla tot felul de chestii minunate sau catastrofice, dar ele sunt peste masura noastra de a le controla.

Cat despre ce mai scria prin articol si prin articolul de pe wikipedia, se pare ca totul ajunge si se leaga de miscarea New Age, care la randul ei a fost initiata de anumiti oameni cu anumite planuri pentru noi toti.

Si cu ocazia asta vreau sa rog, cei care veti posta dupa mine, sa va rezumati strict la acest subiect de discutie si sa nu veniti cu teorii de conspiratie si alte bazaconii pentru ca, chiar de este offtopic sectia, sa incercam sa pastram o ordine.
Develop your body, your mind and your spirit , follow your  way 
Parkour: hard work over time to accomplish skill
Learn the form, seek the formless, hear the soundless. Learn it all, now forget it all. Learn the way, now find your own way.
You have to take it as it happens, but you should try to make it happen the way you want to take it.
- Old German proverb
The individual who is best prepared for any occupation is the one ... able to adapt himself to any situation.
- Mortimer Smith
‎"Without knowledge, skill cannot be focused. Without skill, strength cannot be brought to bear and without strength, knowledge may not be applied."
- Alexander the Great's Chief Physician
If I can do this, I can do anything