Author Topic: Horatiu-Targoviste/Invatati din greselile altora!  (Read 1247 times)

Horatiu

  • Nou venit
  • *
  • Posts: 13
  • Locatia: Targoviste
  • Prenume: Horatiu Carpiuc
Horatiu-Targoviste/Invatati din greselile altora!
« on: April 21, 2014, 01:26:57 PM »
  O sa incep cu inceputul, dar nu cu chestiile de genul "cum am intalnit parkour-ul", ci cu unele putin mai folositoare.

  Au trecut cativa ani de cand am descoperit aceasta disciplina, insa nu sunt multumit de rezultatele de care am dat dovata.Acest lucru se intampla din diverse motive:

  -La inceput, nu m-am informat cum trebuie in privinta principiilor de baza care trebuiesc studiate inainte de a incepe practicarea, nu m-am interesat cum trebuie facut un antrenament eficient, sigur si asa mai departe.
 Ma antrenam in fiecare zi si neglijam incalzirea, astfel, in loc sa evoluez, ma accidentam si ma simteam tot mai epuizat.

  -Cei care m-au determinat sa ma apuc de aceasta disciplina s-au lasat.Mai mult de atat, era un prilej de ras pentru ei, faptul ca eu inca mai practicam dupa "atata timp".Pentru ei, statul in spatele blocului, de dmineata pana seara, la tigari, era un lucru mai benefic.

  -Am cunoscut alti practicanti, am evoluat ajutandu-ne intre noi, dar unii au plecat la facultate, altii s-au mutat, altii s-au indreptat spre alte discipline etc.
  Astfel, antrenamentele mele au devenit din ce in ce mai rare, aproape inexistente as putea spune.

In momentul de fata, ma antrenez cand am ocazia cu vechii "colegi" si cu alti noi practicanti.Am invatat sa apreciez compania lor, oricat de rara ar fi.Mai importat de atat, am invatat sa ma antrenez si sa evoluez singur, iar acest lucru imi face mare placere.

Am vorbit despre aceste lucruri cu scopul de a-i ajuta pe cei care vin din urma, invatand din greselile facute de mine.Am vazut cateva discutii pe aceste teme, iar aceasta "poveste" poate fi un scurt raspuns la cateva intrebari.