Home
Forum
Staff
Revista
Traceurs.ro
Login
>
Member Login.
Register
>
Create an Account.
Traceurs.ro
»
Offtopic
»
Offtopic
»
Nike dart 9?
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: Nike dart 9? (Read 5009 times)
Felyx
Nou venit
Daca cazi de 7 ori,Ridicate de 8
Locatia: Caracal,Olt
Prenume: Felix
Nike dart 9?
«
on:
January 25, 2013, 09:53:03 PM »
Salut tuturor!Deci:Maicamea tot insista pe nike dart 9 sa nu imi iau kalenji ca sunt de proasta calitate... voi ce ziceti? Am auzit ca sunt buni si comozi...Daca se poate sa imi recomandati alte modele de adidasi pentru antrenament nike,adidas? Multumesc!
wutang
Global Moderator
Dependent
No pain... No gain
Re: Nike dart 9?
«
Reply #1 on:
January 25, 2013, 11:07:46 PM »
A purtat mama ta vreodata kalenji sau i-a folosit la intensitate maxima sa vada daca sunt de proasta calitate sau nu? Nu cred.
Incaltamintea de la Kalenji, mai exact modelul ekiden 50 face parte din categoria Running Shoes, deci sunt facuti pentru alergat, de aceea au panza, sunt usori si foarte confortabili si oarecum subtiri. Nu sunt conceputi pentru parkour/freerun, dar sunt foarte buni pentru aderenta care o au. De aceea la prima vedere par a fi de proasta calitate.
Nike dart, toata seria, la fel face parte din categoria Running Shoes, doar ca deh... e Nike, alta calitate ( poate chiar mai inalta decat Kalenji ), dar cand iesi cu ei afara tot la acelasi stres ii supui si tot distrusi ajung.
Personal am avut urmatoarele brand-uri de incaltaminte: VEER, Adidas, Nike, Kalenji si dintre toti astia, de Kalenji sunt foarte multumit pentru ca dupa 2 saptamani de antrenament ii simteam ca niste ciorapi, deci automat foarte multa libertate si control.
Cei de la VEER ma tineau 1 an de zile, dar la final aratau praf si pulbere, dar 1 an de zile ma tineau tot timpu si erau pana in 60 de lei mai mereu si erau foarte comozi.
De Adidas am fost dezamagit deoarece erau conceputi tot pentru alergat, dar erau mai greoi si mai rigizi, chiar si dupa spalat si 1 luna de antrenament tot rigizi erau si se distrusesera mult mai repede.
De la Nike am o pereche din seria Downshifter, tot din categoria Running Shoes si sunt destul de multimit si de ei, doar ca in unele momente nu permite mobilitate completa piciorului, dar aderenta care o au compenseaza. Insa pretul a fost mai mare, la fel si la cei de la Adidas.
Ca concluzie, daca vrei ceva pana in 100 de lei sau 60 de lei, iti recomand Kalenji, VEER sau daca gasesti Nike la un pret de genul, prin piata sau alte magazine cu preturi rezonabile.
Si cauta sa aibe talpa fara prea multe forme, cu cat mai simpla cu atat mai bine adica fara santuri multe in talpa sau alte brizbrizuri care nu ajuta deloc la aderenta si cel mai important e sa aiba cat mai multa suprafata acoperita cu cauciuc, nu cu spuma pentru ca spuma o sa se faca muci dupa prea mult frecat pe ziduri.
Develop your body, your mind and your spirit , follow your way
Parkour: hard work over time to accomplish skill
Learn the form, seek the formless, hear the soundless. Learn it all, now forget it all. Learn the way, now find your own way.
You have to take it as it happens, but you should try to make it happen the way you want to take it.
- Old German proverb
The individual who is best prepared for any occupation is the one ... able to adapt himself to any situation.
- Mortimer Smith
"Without knowledge, skill cannot be focused. Without skill, strength cannot be brought to bear and without strength, knowledge may not be applied."
- Alexander the Great's Chief Physician
If I can do this, I can do anything
Felyx
Nou venit
Daca cazi de 7 ori,Ridicate de 8
Locatia: Caracal,Olt
Prenume: Felix
«
Reply #2 on:
January 26, 2013, 12:31:43 AM »
Tin sa zic ca adidasii nu mii ia de aici...Ea este in Anglia si acolo ...na :)) nu inseamna nimic 100,150 lire... Am purtat pana acum kalenji ekiden 50,75 Veer si prostii dupa piata... Pana acum ekiden 50 sunt pe locul 1... totusi cred ca imi va lua ea nike darturile si imi voi lua eu kalenji...
wutang
Global Moderator
Dependent
No pain... No gain
«
Reply #3 on:
January 26, 2013, 12:51:14 AM »
=)))) ce variante mai ai si tu de ales =))) nasol asa :)) mno bine
Develop your body, your mind and your spirit , follow your way
Parkour: hard work over time to accomplish skill
Learn the form, seek the formless, hear the soundless. Learn it all, now forget it all. Learn the way, now find your own way.
You have to take it as it happens, but you should try to make it happen the way you want to take it.
- Old German proverb
The individual who is best prepared for any occupation is the one ... able to adapt himself to any situation.
- Mortimer Smith
"Without knowledge, skill cannot be focused. Without skill, strength cannot be brought to bear and without strength, knowledge may not be applied."
- Alexander the Great's Chief Physician
If I can do this, I can do anything
CroKko13
Nou venit
Locatia: Deva
Prenume: Raul
«
Reply #4 on:
January 26, 2013, 01:52:20 PM »
Eu ti-as recomanda veer , sunt comozi si rezista bn si eu zic sa nu iti iei papuci prea scumpi pentru pk/freerun pt ca pana la urma se strica si ai dat mai multi bani
Robitza
Global Moderator
Nou venit
Locatia: Timisoara
Prenume: Robert
«
Reply #5 on:
January 27, 2013, 04:48:42 PM »
Dupa parerea mea. Daca poti sa iti iei o pereche care e mai decenta, nu ezita. Nu ai de ce sa iti para rau. Desi sunt scumpi poti sa iti iei ceva de la Asics sunt foarte buni si fiind mai mic ti-ar prinde bine asa ceva.
Mie de ceva timp nu mai imi plac Kalenji si nu prea ii mai recomand la lume.. Nu imi place sa recomand un lucru fiindca ii ieftin. Asta este parerea mea. Bafta la decizie :)
Dan
Global Moderator
Dependent in devenire
Parkourian
«
Reply #6 on:
January 27, 2013, 08:11:06 PM »
Felyx
, daca nu dai tu banii pe ei, ia-ti Nike Dart. Sunt super comozi si o sa isi faca treaba cu succes.
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
Traceurs.ro
»
Offtopic
»
Offtopic
»