Author Topic: Filme bune de vazut  (Read 6580 times)

Chachiy

• Nou venit
  • *
  • ,,De vor exista limite, noi ni le impunem singuri"
  • Locatia: Sf. Gheorghe - Covasna
  • Prenume: Mihai Ciprian
Filme bune de vazut
« on: February 19, 2013, 08:36:47 PM »
     Nu in scopul de a va retine de la antrenamente  :cheesy:, va intreb ce filme bune puteti recomanda comunitatii pentru educatie, motivatie sau, de ce nu, pur distractie ?

Mie imi plac mult filmele educationale si motivationale - adica genul acela unde protagonistii sunt in gen ,,I can get sh*t done !" - si va recomand tuturor ,,Peaceful warrior" si ,,Rudy (1993)". Oameni care reusesc acolo unde lumea normala spune ca e imposibil  :smiley:.

Chachiy

• Nou venit
  • *
Re: Filme bune de vazut
« Reply #1 on: February 23, 2013, 09:52:32 AM »
     Braveheart - povestea lui William Wallace care isi ridica tribul mai intai, poporul mai pe urma, la lupta impotriva britanicilor pentru libertatea tarii lor. William se dedica acestui scop doar dupa o mare pierdere personala si este foarte determinat sa-i elibereze pe oameni de sub tirania britanicilor - pe care ii interesau doar titlurile, banii si puterea.
     Wallace arata curajul de a lupta pana la capat pentru lucrurile care merita, chiar si atunci cand obstacolele din calea lui sunt cu mult peste puterile sale.
     Insa ce se intampla cand Wallace lupta pentru tara sa (Scotia) si insusi sustinatorii scotiei lupta impotriva lui ? Priviti si aflati.

Sufy

• Nou venit
  • *
  • Imi Plac Cerealele!
  • Locatia: Craiova
  • Prenume: Cristi
« Reply #2 on: February 23, 2013, 08:03:11 PM »
Incearca Warrior,daca nu l-ai vazut pana acum.
http://www.imdb.com/title/tt1291584/?ref_=sr_1
There’s an old saying: That which doesn’t kill you makes you stronger. I don’t believe that. I think the things that try to kill you make you angry and sad. Strength comes from the good things; your family, your friends, the satisfaction of hard work, those are the things that will keep you whole, those are the things to hold onto when you’re broken.

Chachiy

• Nou venit
  • *
« Reply #3 on: June 20, 2013, 09:15:06 AM »
     Seria Rocky mai este buna de vazut. Nu e drept ceea ce ii se intampla intr-un final, insa victoria tot de partea lui ramane. Ce inseamna victoria ? Aflati acolo.

Chachiy

• Nou venit
  • *
« Reply #4 on: June 23, 2013, 12:13:42 AM »
     Gladiatorul e un film ce prezinta viata unui fost general roman, care a luptat tot timpul pentru ,,o idee" si , intr-un final, ,,ideea" se intoarce impotriva lui. Ce valori si atitudini are un astfel de luptator chiar si cand trece de la statulul de prim-general la un simplu sclav ? Vedeti.

radu18

• Nou venit
  • *
  • Locatia: Iasi
  • Prenume: Radu
« Reply #5 on: July 01, 2013, 09:09:01 PM »
Am eu o list pe imdb cu 31 de filme, pe care le-am vazut si mi-au placut.
http://www.imdb.com/list/3pYKC8g5Yo4/

Justin

• Guest
« Reply #6 on: January 20, 2014, 09:51:30 PM »
Lupul de pe Wall Street si Grown up 2 .

Filme foarte tari.

Chachiy

• Nou venit
  • *
« Reply #7 on: March 17, 2014, 06:50:29 PM »
   Dead poets society l-am subestimat dupa felul adolescentin cum incepe, dar m-am convins de faptul ca vorbeste despre ,,carpe diem" ( traieste clipa ), lucru pe care si noi, practicantii de parkour, il avem in comun. Insa cum ar fi daca am putea trai clipa in fiecare clipa pe care o traim ?   :grin:

Horatiu

• Nou venit
  • *
  • Locatia: Targoviste
  • Prenume: Horatiu Carpiuc
« Reply #8 on: April 21, 2014, 01:57:10 PM »
One flew over the cuckoo's nest
Forrest Gump
The Schindler's list
The pianist