Home
Forum
Staff
Revista
Traceurs.ro
Login
>
Member Login.
Register
>
Create an Account.
Traceurs.ro
»
Offtopic
»
Offtopic
»
pantaloni largi
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: pantaloni largi (Read 4455 times)
fasttraceur
Nou venit
Locatia: Bucuresti
Prenume: Florin
pantaloni largi
«
on:
March 23, 2013, 12:58:17 PM »
Salut,de ceva vreme caut pantaloni largi,foarte largi.Nu am gasit nicaieri.As aprecia daca m-ati ajuta sa gasesc un magazin in bucuresti,un loc de unde pot cumpara pantaloni de antrenament
preferabil mai ieftini,nu dispun de bani multi acum....multumesc!
Dan
Global Moderator
Dependent in devenire
Parkourian
Re: pantaloni largi
«
Reply #1 on:
March 23, 2013, 10:29:18 PM »
Cea mai ieftina modalitate am vazut la baietii din Alba Iulia. Cumparau perechi de pantaloni foarte largi si misto din SH. Sunt foarte multe acolo si pentru antrenament gasesti pantaloni la 8 lei.
Ar trebui sa gasesti si in Bucuresti, desi nu stiu ce magazin sa iti recomand. Sau, daca vii la Jam, iti poti lua din Alba Iulia direct.
fasttraceur
Nou venit
Locatia: Bucuresti
Prenume: Florin
«
Reply #2 on:
March 23, 2013, 10:58:09 PM »
Din pacate nu pot veni la jam:(.Conditii financiare proaste....Vor trece peste cateva luni.Multumesc de raspuns,dar treaba cu SH-ul mi se pare cam ciudata.Tot o tin cu ideea ca nu poti sti cine a purtat acele haine inaintea ta :(.....
wutang
Global Moderator
Dependent
No pain... No gain
«
Reply #3 on:
March 23, 2013, 11:12:59 PM »
Daca chiar te macina gandul asta, dupa ce le cumperi spalale de mai multe ori, sau dezinfecteazale inainte de a le purta.
Develop your body, your mind and your spirit , follow your way
Parkour: hard work over time to accomplish skill
Learn the form, seek the formless, hear the soundless. Learn it all, now forget it all. Learn the way, now find your own way.
You have to take it as it happens, but you should try to make it happen the way you want to take it.
- Old German proverb
The individual who is best prepared for any occupation is the one ... able to adapt himself to any situation.
- Mortimer Smith
"Without knowledge, skill cannot be focused. Without skill, strength cannot be brought to bear and without strength, knowledge may not be applied."
- Alexander the Great's Chief Physician
If I can do this, I can do anything
Dan
Global Moderator
Dependent in devenire
Parkourian
«
Reply #4 on:
March 24, 2013, 11:25:44 AM »
O alta alternativa sunt pantalonii de bumbac din piata. In toate pietele din Bucuresti sunt vanzatorii care ii au. Iti recomand sa iti iei o pereche de pantaloni subtiri, pentru ca vine vara si o sa te coci in ei daca iei din aceia grosi.
O pereche este cam 20-30 de ron si sunt noi. Asa ca elimini problema cu "cine i-a mai purtat". Nu trebuie sa iti iei pantaloni scumpi pentru antrenament, pentru ca o sa te tarasti, lovesti, invarti pe o gramada de suprafete si pantalonii or sa se uzeze destul de mult. Alege o pereche care iti convine si foloseste-o pana trebuie sa iti iei alta; e simplu.
AndY
Nou venit
Cerul este limita!
«
Reply #5 on:
March 24, 2013, 10:04:54 PM »
Cauta prin SH ca trebuie sa gasesti. Cauta bine
Print
Pages: [
1
]