Author Topic: Everyone died.  (Read 4076 times)

black198

• De-al casei
  • **
  • Do you need any help? Just PM me :)
  • Locatia: Botosani
  • Prenume: Gaby
Everyone died.
« on: March 23, 2013, 07:50:59 PM »
  Dupa cum observ, inafara de cateva persoane care isi mai posteaza clipurile, si cei care frecventeaza topicul "Flotari pentru Romania", celelalte extrem de multe si folositoare topicuri nici macar nu sunt privite, dar sa mai fie si comentate cu idei, sfaturi sau ceva..
  Am creeat acest topic pentru a "reinvia" lumea de pe forum, si sa mai postam fiecare cate ceva, chiar si un mic clip cu o reusita recenta, dar nu lasati forumul sa "putrezeasca". Bine ca, nici nu zic sa il umplem cu prostii.
  Sper ca ati inteles ce incerc sa spun. :)

To get something you never had, you must do something you never did.

funkyboy

• Nou venit
  • *
  • You Set Your Own LIMIT
  • Locatia: Bucuresti
  • Prenume: Bogdan
Re: Everyone died.
« Reply #1 on: March 23, 2013, 08:57:08 PM »
Dupa parerea mea  alte intrebari ar fi de prisos , pentru ca gasesti tot ce ai nevoie (asta cred ca a fost  scopul forumului Informarea) si multi folosim Facebook din pacate... :sad:

Sylwake

• Guest
« Reply #2 on: March 23, 2013, 09:26:22 PM »
n-am murit....am intrat la hibernare

wutang

• Global Moderator
  • Dependent
  • No pain... No gain
« Reply #3 on: March 23, 2013, 10:21:57 PM »
Vrei inapoi forumu? Zi lu Zukenberg inchida definitiv facebook-ul. Toti stam pe facebook pentru ca nu sunt reguli care trebuiesc urmate gen cum sa vorbesti/scrii, ce sa postezi etc. Intradevar, este mai interactiv decat forumul, pe langa asta multi ( cel putin asa cred ) nu mai au rabdare sa-si faca numarul mare de posturi pe care il aveau in trecut, ca si atunci erau multi care tineau la rangul lor de pe forum, rang care avea valoare sub 0, dar mno...

Cei care vor sa posteze clipuri, articole, intrebari etc. pot s-o faca cu incredere ca si pana acum pentru ca staffu si cativa membri mai frecventeaza. Dar daca chiar vrei activitate intensa, atunci posteaza doar aici ce vrei sa postezi si da share la link catre forum si nu mai posta direct pe facebook, indiferent ce postezi.
Develop your body, your mind and your spirit , follow your  way 
Parkour: hard work over time to accomplish skill
Learn the form, seek the formless, hear the soundless. Learn it all, now forget it all. Learn the way, now find your own way.
You have to take it as it happens, but you should try to make it happen the way you want to take it.
- Old German proverb
The individual who is best prepared for any occupation is the one ... able to adapt himself to any situation.
- Mortimer Smith
‎"Without knowledge, skill cannot be focused. Without skill, strength cannot be brought to bear and without strength, knowledge may not be applied."
- Alexander the Great's Chief Physician
If I can do this, I can do anything