Author Topic: Mesaj David Belle  (Read 2188 times)

Cris

  • Staff Traceurs.RO
  • Administrator
  • Traiesc pe forum
  • *****
  • Posts: 516
  • Din infrangeri se nasc invingatorii
    • RebornEducation
Mesaj David Belle
« on: July 26, 2012, 11:42:40 PM »
In urma unui articol publicat pe site-ul parkour.net in legatura cu accidentul fatal al unui student in timp ce practica Parkour, David Belle a considerat ca trebuie sa intervina si sa lanseze un mesaj tuturor practicantilor, indemnandu-i la prudenta si auto-cunoastere :

"Ca urmare a evenimentelor tragice din Marea Britanie, compatimesc familiile acestor practicanti si pe cei care le-au fost apropiati. Din acest motiv, as dori sa atrag atentia asupra unui lucru pe care il consider extrem de important:

In cei 17 ani de practicare a acestei arte, nici un practicant pe care l-am antrenat sau pe care l-am initiat in Parkour nu a suferit rani majore deoarece le-am transmis tuturor elementele fundamentale ale Parkour-ului (i.e filosofie, idei si concepte) si m-am asigurat ca acestea sa fie respectate de ei, si sa le acorde importanta pe care le merita. Un antrenament corect, nenumarate repetitii ale tuturor miscarilor, grija si calcularea fiecarei miscari, toate aceste sunt extrem de importante.

Asigurati-va ca sunteti intr-o conditie fizica impecabila, ca va puteti intoarce intotdeauna de unde ati plecat, si antrenati-va in cea mai mare parte la nivelul solului. In timp ce asteptati mai multe detalii despre ceea ce este Parkour-ul - si stiu ca sunt foarte multi care doresc sa stie mai multe asupra acestui subiect - va rog fiti atenti si antrenati-va miscarile in ritmul propriu si cu pasi mici.
"

David Belle

Articolul original in engleza [click me]
Aceasta comunitate sprijina PARKOUR-ul, nu COMPETITIA - antrenati-va fara rivali !