Author Topic: Voi ramane singur :(  (Read 1763 times)

Izzy

• Nou venit
  • *
  • Nothing can stop me :)
  • Locatia: Piatra Neamt
  • Prenume: Octavian
Voi ramane singur :(
« on: August 20, 2013, 03:15:55 PM »
Buna ! Am o mare problema . Eu am inceput sa practic parkour in vara asta dar am inceput cu un prieten acum la sfarsitul verii el pleaca si voi ramane singur nustiu daca acest motiv ma va demotiva sau ma va pune in depresie. Ce sa fac pana acum nu am mai facut parkour asingur si se duce toata distractia . eu vreau sa continui dar nu va mai fi nici un amuzament la accidentarile usoare sau la parte cand ne fugareau vecinii . Ajutati-ma :|
:D Don't Follow me ...I'm CrazY

fasttraceur

• Nou venit
  • *
  • Locatia: Bucuresti
  • Prenume: Florin
Re: Voi ramane singur :(
« Reply #1 on: August 20, 2013, 04:57:47 PM »
Salut.acum ceva timp gandeam la fel.Pana Cristi mi-a zis:"daca iti place ceva nu inteleg dece nu o poti face singur".Gandestete la scopul miscarii:"a fi puternic pentru a fi util".te antrenezi pentru tine nu pentru altii.pentru beneficie ce le capeti si le poti folosii in scopuri bune.Incearca sa gasesti pe altcineva cu care sa te antrenezi.Daca nu gasesti nu te da batut. :cheesy:

Izzy

• Nou venit
  • *
  • Nothing can stop me :)
  • Locatia: Piatra Neamt
  • Prenume: Octavian
« Reply #2 on: August 20, 2013, 05:13:25 PM »
Ms de incurajare apreciez :)
:D Don't Follow me ...I'm CrazY

Cris

• Staff Traceurs.RO
  • Administrator
  • Traiesc pe forum
  • Din infrangeri se nasc invingatorii
    • RebornEducation
« Reply #3 on: August 21, 2013, 12:23:38 AM »
Eu nu vreau sa te conving sa continui pentru ca asta este examenul tau.

Vezi tu daca esti facut pentru asta o sa gasesti energie sa iesi, o sa gasesti chestiile amuzante  si o sa te provoci singur.
Probabil ca asta este si calea, sa te provoci cat mai mult si in cazul in care dai gres sa te antrenezi mai tare sa-ti atingi obiectivele.

Daca erai mai mare te sfatuiam sa pleci in excursii in alte orase dar asa..o sa vezi tu daca este sau nu o chestie pentru tine. Parkour-ul..
Aceasta comunitate sprijina PARKOUR-ul, nu COMPETITIA - antrenati-va fara rivali !