Author Topic: Cum ne putem antrena pe vreme rece ?  (Read 2331 times)

stefania

• Nou venit
  • *
  • Locatia: constanta
  • Prenume: angel
Cum ne putem antrena pe vreme rece ?
« on: December 07, 2013, 07:32:08 PM »
Buna tuturor .
Fac parte dintro echipa de parkour and freerunning si as dori sa stiu cum ne putem antrena pe vreme rece mai ales ca acuma a venit si iarna iar gradele scad din ce in ce mai repede
Orce sfat este bine primit
Numele Stefania
- Varsta nu mai e un aspect important, va las pe voi sa va dati cu parerea.
-Porecla.Steffy,Zuza,Pissy (funny nu?)
-Costanta este locul meu natal si unde locuiesc acum
- Cum tot repetul meu   mereu, muzica reprezinta peste 50% din viata mea.
- Ascult orice gen de muzica, inafara de manele si muzica populara
- Iubesc marea si am grija ca in fiecare an sa o imbratisez, normal daca locuiesc aproape de mare
-  Ma relaxez vizionand un film sau citind o carte,o iesire cu prieteni ,un joc in aer liber si alte multe lucruri
- Iubesc oamenii si ii  respect.Asa cum ma iubesc si ma respecta pe mine
- Sunt sociabila ,rea cateodata(oaia neagra a familiei) o fie baietoaica , prietenoasa,comunicativa(mai bine cunoaste omul cu adevarat decat sa il barfesti pe la spate)
- Nu te judec dupa situatia ta scoalara & co. , trebuie intai sa porti o conversatie cu mineca apoi sa iti acumulez personalitatea.
- Respect pe cine ma respecta.
- Mottoul preferat Aventurieri suntem noi

Chachiy

• Nou venit
  • *
  • ,,De vor exista limite, noi ni le impunem singuri"
  • Locatia: Sf. Gheorghe - Covasna
  • Prenume: Mihai Ciprian
Re: Cum ne putem antrena pe vreme rece ?
« Reply #1 on: December 07, 2013, 09:31:27 PM »
     Sfatul meu e sa va axati mai mult pe conditionarea fizica, insa fara a neglija antrenamentele tehnice.
     Acestea din urma sa fie de o dificultate mult mai usoara. Recomand sa depasiti mai multe obstacole de dificultate scazuta, insa la pas de alergare usoara - fara opriri. Daca supravietuiti la acestea, cand vine caldura o sa fiti ca eliberati din lanturi. Modul in care va alegeti sa treceti peste obstacole tzine de experienta si siguranta de sine a fiecarui practicant.
     Iarna e periculoasa si psihic, caci ne vine sa stam in casa cand vedem cancerul de afara sau dupa ce facem un dans freestyle de la o alunecare pe gheata. Cred ca pe vremea asta se antreneaza cei buni.
     Deci mai multe antrenamente de conditionare, tehnica sa fie o continua miscare si, ar mai fi ceva, luati vitamina C si beti ceaiuri ca sa va feriti de raceala !  :wink:

wutang

• Global Moderator
  • Dependent
  • No pain... No gain
Re: Cum ne putem antrena pe vreme rece ?
« Reply #2 on: December 08, 2013, 10:17:40 PM »
Nu va aventurati sa executati miscari grele gen dublu kong sau altele de genul. Verificati fiecare suprafata pe care o folositi si curatati de ghiata / zapada de este nevoie.

In rest va jucati cu obstacolele cum credeti si puteti voi mai bine si faceti ce a spus Chachiy
Develop your body, your mind and your spirit , follow your  way 
Parkour: hard work over time to accomplish skill
Learn the form, seek the formless, hear the soundless. Learn it all, now forget it all. Learn the way, now find your own way.
You have to take it as it happens, but you should try to make it happen the way you want to take it.
- Old German proverb
The individual who is best prepared for any occupation is the one ... able to adapt himself to any situation.
- Mortimer Smith
‎"Without knowledge, skill cannot be focused. Without skill, strength cannot be brought to bear and without strength, knowledge may not be applied."
- Alexander the Great's Chief Physician
If I can do this, I can do anything