Author Topic: Sunt singurul din oras care mai face parkour.  (Read 7855 times)

razvan99

• Nou venit
  • *
  • Etre et durer
  • Locatia: motru gorj
  • Prenume: razvan
Sunt singurul din oras care mai face parkour.
« on: January 17, 2016, 12:15:05 AM »
Salut am 17 ani, practic parkour de 5 ani. Cand m-am apucat de parkour eram foarte multi in oras care faceam parkour. Eu am inceput sa fac parkour la 12 ani dupa ce un tip care era deja foarte bun in acest sport m-a vazut la scoala facand Flick Flack peste o banca. Eu pe atunci nu stiam ce e ala parkour, nici macar nu auzisem de acesc sport, dar invatasem aceasta miscare din greseala as putea spune, stand in maini pe banca. Asa ca m-am intalnit cu acest baiat in oras total aiurea, a venit la mine si m-a intrebat daca fac parkour. In prima faza eram total dezorientat bineinteles, am crezut ca rade de mine spunand-u-mi ceva injuratura in franceza. Si cam asa m-am apucat eu de parkour. Am fost destul de bun din prima zi, am invatat miscarile de baza din primele incercari, dupa o saptamana chiar faceam unele miscari destul de grele pentru cei 12 ani ai mei. Cu timpul am devenit din ce in ce mai buni toti, pana la un moment dat cand din acei multi pusti care faceam parkour au inceput sa dispara membrii. Parkourul incepuse sa devina "NEPOPULAR". Pe mine cum nu m-a interesat niciodata popularitatea acestui sport, am continuat pana in momentul de fata. Problema e ca acum, traind in Motru, un oras mic din judetul gorj, am ramas singurul practicant al acestui sport. Aici a intervenit monotonia. Imi este foarte greu sa practic acest sport singur, chiar si acum dupa 1 an de cand fac singur inca ma tin de treaba, dar parca totusi nu mai am aceeasi motivatie sa fac ceea ce fac. De o luna ma duc la sala, si intr-o incapere separata la sala  avem iste cutii care se unesc gen puzzle si saltele, asa ca ma mai antrenez singur acolo. Ce imi sugerati sa fac sa ma reapuc serios de treaba si in oras unde sunt chiar singur?

Multumesc anticipat pentru ajutor. :cry:

Chachiy

• Nou venit
  • *
  • ,,De vor exista limite, noi ni le impunem singuri"
  • Locatia: Sf. Gheorghe - Covasna
  • Prenume: Mihai Ciprian
Re: Sunt singurul din oras care mai face parkour.
« Reply #1 on: March 07, 2016, 10:30:41 PM »
Salut. Imi pare rau pentru activitatea forumului, nu mai este ce a fost odata.

In principal, ai nevoie de motivatie interioara. De ce te antrenezi ? Unde vrei sa ajungi cu asta ? Raspunde-ti la aceste interbari.
Cat despre monotonie, invata sa te provoci singur. Stiu ca nu e acelasi lucru comparativ cu o gasca de prieteni, dar daca ai ,,de ce"-ul suficient de bun pentru tine si te provoci constant sa-ti depasesti limitele spre acel scop al tau, ai rezolvat toate probleme de tipul singuratatii si a plictiselii.

,,A fi puternic pentru a fi util" zice un motto. Dar cum ai putea fi util ?  :smiley: