Traceurs.ro

Parkour => Parkour Romania => Topic started by: Izzy on September 09, 2013, 05:57:06 PM

Title: Intre 2 Medii
Post by: Izzy on September 09, 2013, 05:57:06 PM
 Am sa incep asa : Eu locuiesc la sat mi-a fost rusine la inceput sa spun . Si vreau sa va spun ceva , eu am terminat clasa a 8-a (Examne usor) si acum voi invata la oras , problema este ca acum va trebui sa fac parkour si in oras  dar corpul meu e adaptat altfel adica in mediul in care traiesc eu cum sa ma obisnuiesc cu zidurile mari si balustradele ? Adica sa ma duc direct si sa ma urc pe primul zid care il vad? Dati-mi niste sfaturi cum sa ma adaptez noului mediu
Title: Re: Intre 2 Medii
Post by: Chachiy on September 09, 2013, 09:12:21 PM
(eng.)Practice, practice practice. It's simple as that.
     Parkour inseamna miscare. Cea mai buna metoda de a incepe este sa incepi. Practica -> Adaptare.
Title: Re: Intre 2 Medii
Post by: raven on September 10, 2013, 01:46:41 AM
asculta.. observa.. e usor... ai rabdare doar!
Title: Re: Intre 2 Medii
Post by: wutang on September 12, 2013, 12:57:48 PM
Nimeni nu a zis sau a stabilit vre-o regula ca trebuie sa te urci pe primul zid urias din fata ta. Te duci la obstacolele mici, te uiti unde anumte te poti antrena si cand, explorezi si exploatezi locurile pana nu mai ai cum sa nu vezi ceva nou in acel loc.

Cu barile ai grija ca nu stii care sunt stabile si care nu, ai grija sa nu fie vre-un gard al cuiva, cu zidurile la fel, sa nu te sui unde nu trebuie sau unde nu ai voie.

In rest fi politicos, fi atent cu cine te vei antrena, sa nu dai de tembeli si antrenament peste antrenament.
Title: Re: Intre 2 Medii
Post by: Nebunaticuu on January 07, 2014, 07:50:18 AM
Daca vrei sa te adaptezi incearca sa faci contitionare si sa incerci momentan schemele usoare ( lazy , monkey , kong , dash , kash , speed voult ) . Nu te avanta sa faci wall run daca nu esti obisnuit cu terenul.
Title: Re: Intre 2 Medii
Post by: Horatiu on April 21, 2014, 12:08:02 PM
Wallrun-ul, ca oricare alte miscari, trebuie exersate usor-usor, progresiv.
Cauti un obstacol pe care crezi ca-l poti "dovedi", incepi si exersezi miscarea dorita pe el, de foarte multe ori, pana crezi ca esti in stare sa o faci in conditii diferite(mai grele).Mai pe romaneste, pana faci  foarte bine elementul.Dupa care, treci la un obstacol putin mai mare;si tot asa.Daca evolutia ta e progresiva, din aproape in aproape, nici nu vei observa cum ai ajuns sa cresti distanta/inaltimea etc, foarte mult fata de atunci cand te-ai apucat.