Author Topic: Comunitatea Traceurs.RO  (Read 1955 times)

Cris

  • Staff Traceurs.RO
  • Administrator
  • Traiesc pe forum
  • *****
  • Posts: 516
  • Din infrangeri se nasc invingatorii
    • RebornEducation
Comunitatea Traceurs.RO
« on: July 20, 2012, 01:49:45 AM »
Comunitatea Traceurs.ro este reprezentata de practicanti ai disciplinelor de Parkour si Freerunning din toata tara. Nu este un club exclusivist sau o echipa sportiva, este practic un grup de oameni cu aceeasi pasiune,  apropiati de aceleasi interese si preocupari, cu aceeasi dorinta de a se perfectiona si de a se dezvolta fizic, urmand anumite metode de antrenament.

Insa ceea ce face aceasta comunitate sa fie propriu-zis o comunitate, sunt insasi oamenii care o compun, legaturile pe care le-au dezvoltat de-a lungul timpului si o camaraderie rar intalnita.

Comunitatea Traceurs.ro isi are originile in forumul cu acelasi nume, forum lansat in anul 2006. La acea vreme, comunitatea era restransa, cu membrii in principal din Bucuresti si cativa membrii din orasele mari ale tarii.
Stabilit ca punct de intalnire si informare a practicantilor de Parkour, forumul a atras din ce in ce mai multi membrii, ajung in prezent la cifra miilor.
Prin intermediul acestui forum, participantii au intrat in discutii, s-au cunoscut, au format prietenii si implicit, au format comunitatea care exista in prezent.

Ceea ce (se zvoneste ca) atrage la aceasta comunitate, este faptul ca oricine poate lua parte, oricine poate decide de a face parte din aceasta comunitate, implicandu-se si preocupandu-se de o practica corecta , si mai tarziu o transmitere corecta a disciplinelor sportive Parkour si Freerunning.
Nu exista lideri, echipe sau rivalitate. Fiecare este propriul sef si nu este in competitie decat cu sine insusi.

Scopul acestei comunitati, precum si a acestor pagini web, este de a ajuta, de a intelege, si intr-un final (indepartat) de a transmite din experienta acumulata.
Scopul este acesta, insa prioritatea este practicarea corecta a miscarilor, in siguranta si organizat, pentru a pastra ideea si spiritul in care a fost creata comunitatea.


« Last Edit: July 20, 2012, 01:52:00 AM by Cris »
Aceasta comunitate sprijina PARKOUR-ul, nu COMPETITIA - antrenati-va fara rivali !