Author Topic: Bucuresti - Alexandru - 14  (Read 1112 times)

Alexandriu

 • Nou venit
 • *
 • Posts: 4
 • Locatia: Bucuresti/Chitila
 • Prenume: Alex
Bucuresti - Alexandru - 14
« on: November 23, 2012, 08:30:47 PM »
Salut , sunt Alex si am decis sa imi fac acest jurnal de antrenament ca sa imi vad  peste ceva timp evolutia mea.

23.11.2012  - Vineri

  Am plecat de la 8:30 acasa , m-am dus in parc , era liniste . Am inceput cu o incalzire usoara la glezne , fandari , cateva flotari si genoflexiuni apoi m-am apucat de antrenament . Am incercat sa stau in maini , am esuat de fiecare data aproape . apoi am repetat roll-ul de mai multe ori . Roll-ul imi iese destul de ok ,   nu ma doare nimic . Am exersat in continuu miscarile astea cam 1 ora si ceva , nu am mancat inainte fiindca am citit tot aici pe forum ca nu este indicat .
  Apoi , m-am dus la scoala , ai mei credeau ca eram deja la scoala dar m-am dus cu 2 ore mai devreme . La ora de sport , am reusit sa il conving pe prof sa puna saltele si trambulina . Am exersat toata ora front flipul , sar ma aplec , rotatia e ok , barbia in piept , dar cam aterizez in fund 70% dintre cazuri . Ma simt neputincios , uneori cred ca degeaba exersez . Nu ma perfectionez de loc,  rar reusesc sa evoluez , uneori sper sa gasesc un partener cu care sa ma antrenez , sa invat cate ceva de la el .
   Mai tarziu , m-am dus la baie sa vad ce pot face ... fiind cabine la toalete tip american , din ceva sprint am dat cu picioarele in usa , m-am prins de bara si m-am ridicat pe cabina , mai exact pe acel perete subtire si am inceput sa escaladez peste ele , chiar si ceva echilibristica . Dupa ce am vrut sa cobor , am stat in maini si atunci apare femeia de serviciu , urla ca il va chema pe director . In consecinta fug cat de repede pot spre clasa mea , fac schimb de geci cu cineva si astept . Intradevar , a venit cu directorul . eram pe aproape sa nu ma vada , dar s-a scapat cineva din spate si mi-a fost scazut un punct la purtare .
   Voi vedea week-endul asta sa ma antrenez mai mult , dar sunt nesigur . Nu stiu cum sa procedez exact , repet aceleasi greseli in mare parte , uneori curajul ma duce , dar creierul imi spune nu fiindca pur si simplu nu am tactica necesara saltului .   :sad:
« Last Edit: November 23, 2012, 08:33:01 PM by Alexandriu »

Alexandriu

 • Nou venit
 • *
 • Posts: 4
 • Locatia: Bucuresti/Chitila
 • Prenume: Alex
Re: Bucuresti - Alexandru - 14
« Reply #1 on: November 24, 2012, 11:48:52 AM »
Ok , astazi , sambata 24.11.2012 am inceput antrenamentul de la 9 30 pana la 11 . Am gasit un  ajutor divin intr-un vechi membru al traceurs care locuieste pe langa noi . Se antrena inainte cu Crazy dar nu asta conteaza . Conteaza ca ne-a ajutat enorm si am reusit sa facem king vaultul ok , slam dangul si alte cateva miscari . Ne-au alergat cainii am invatat sa amortizam caderile si statul in maini . Am facut si ceva conditionare si totul a fost ok . Regards !

Alexandriu

 • Nou venit
 • *
 • Posts: 4
 • Locatia: Bucuresti/Chitila
 • Prenume: Alex
Re: Bucuresti - Alexandru - 14
« Reply #2 on: December 15, 2012, 05:14:33 PM »
Dupa ceva timp , iarasi postez . Mama mi-a sugerat sa ma inscriu la un club de karate non-contact , pentru conditionare si imi priieste destul de bine . Repet deseori , chiar astazi aveam poarta incuiata
si aveam o bara deasupra portii , ceva gen cum sunt alea de curatat covoare
inainte nu puteam dar acum printr-o tractie , am tras picioarele la piept si leam trecut pe deasupra portii . . A fost o sincronizare uimitoare , am ramas socat ca sunt capabil de asa ceva . Nu am gandit , am reactionat ( din cauza frigului probabil ) . O sa continui cu antrenamentele si conditionarea pana o sa pot participa si eu la antrenamente cu voi , idolii mei practic pe care va urmaresc zilnic . Regards !