Author Topic: Identity is everything  (Read 3629 times)

Skypici

• Nou venit
  • *
Identity is everything
« on: December 10, 2012, 09:15:58 AM »
Initial am vrut sa fie un scurt metraj. Din motive personale am fost nevoit sa aman filmarile. Cand am vrut sa ma reapuc, locul in care trebuia sa filmez s-a schimbat radical. Am lasat-o balta cu scurt metrajul si am inceput sa filmez pentru un documentar despre mai multe discipline sportive. Nici pe acesta nu am reusit sa-l duc la bun sfarsit. O perioada buna nu m-am mai gandit deloc la filmari si ideile s-au ratacit. Mi-am luat totusi inima in dinti si am zis sa le combin cumva....a iesit acest minidocumentar. Ideea principala este despre cum alegem sa ne exteriorizam energia pe care toti o avem in interior. Unii o irosesc, altii aleg sa depaseasca imaginatia si sa rupa propriile limite. In acest filmulet, am incercat sa-mi expun ideile in asa fel incat sa ii motivez pe cei ce au nevoie. Nu va asteptati la miscari spectaculoase, pentru ca dupa cum vorbesc la un moment dat si in filmulet, am avut o perioada in care am ramas singur in ceea ce f
aceam iar asta m-a adus la pamant, insa nu am ales sa fiu la fel ca ceilalti, sa ma apuc de fumat, baut sau alte prostii, mi-am concentrat energia spre altceva, si anume ciclism. Aici am descoperit alte bariere iar mie cum imi place noul si sa ma depasesc mereu, m-am axat numai pe ciclism. Ciclismu mi-a placut din copilarie, inainte de a afla de parkour, dar cum atunci nu am avut sansa sa am o bicicleta... E cel mai greu sport pe care l-am practicat pana acum. Trebuie sa treci de niste bariere psihice de neimaginat. 1 an de zile m-am axat numai pe asta dar ce mi-a ajuns la inima si devenise candva un mod de viata pentru mine, vroia sa iasa din nou la suprafata, si a facut-o....a iesit putin cam ruginita la dar voi avea grija sa scap de rugina. Nu stiu ce va urma in continuare dar de un lucru sunt sigur: voi alege intotdeauna sa fiu diferit.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=I8qQGvvqFEY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=I8qQGvvqFEY</a>

AndY

• Nou venit
  • *
  • Cerul este limita!
Re: Identity is everything
« Reply #1 on: December 11, 2012, 11:43:00 AM »
Foate Frumos! Felicitari!

DănuţBB

• Nou venit
  • *
  • Live life in motion!
    • Parkour Hunedoara Community
  • Locatia: Hunedoara
  • Prenume: Daniel
« Reply #2 on: December 11, 2012, 09:17:21 PM »
Motivant. :D Am închis facebook, mess, winamp... tot ce aveam deschis, doar pentru că ştiam că urmează să văd un alt videoclip cu o învăţătură pe cinste din partea ta. Îmi place ceea ce faci, şi cum gândeşti.

Multă baftă în continuare Skypici, aşteptăm şi alte videouri... sper că nu doar eu aştept.

Dan

• Global Moderator
  • Dependent in devenire
  • Parkourian
    • Parkour Training Blog
« Reply #3 on: December 14, 2012, 03:06:55 PM »
Foarte misto intradevar. Se simte o evolutie masiva in edit de la primul tau mini-documentar. Era si de asteptat. :)

Skypici

• Nou venit
  • *
« Reply #4 on: December 14, 2012, 05:39:49 PM »
La ce anume te referi Dan cand zici 'evolutie masiva la edit'?

wutang

• Global Moderator
  • Dependent
  • No pain... No gain
« Reply #5 on: December 14, 2012, 10:16:35 PM »
Probabil se refera la faptul ca nu ai filmat exact ca un documentar clasic ci l-ai facut mult mai dinamic. Sincer sa-ti spun, fazele filmate la acea casa abandonata ( sau ce este ea ) imi aduce aminte de clipul WIDE al lui Bait si credema am revazut fazele tale in acea casa de 3 ori pana acuma :D
Develop your body, your mind and your spirit , follow your  way 
Parkour: hard work over time to accomplish skill
Learn the form, seek the formless, hear the soundless. Learn it all, now forget it all. Learn the way, now find your own way.
You have to take it as it happens, but you should try to make it happen the way you want to take it.
- Old German proverb
The individual who is best prepared for any occupation is the one ... able to adapt himself to any situation.
- Mortimer Smith
‎"Without knowledge, skill cannot be focused. Without skill, strength cannot be brought to bear and without strength, knowledge may not be applied."
- Alexander the Great's Chief Physician
If I can do this, I can do anything