Author Topic: Cosmin-13 ani-Alba Iulia  (Read 752 times)

Cosminn

  • Nou venit
  • *
  • Posts: 8
  • Nu exista pierzatori, exista castigatori
  • Locatia: Alba Iulia
  • Prenume: Cosmin
Cosmin-13 ani-Alba Iulia
« on: January 22, 2014, 10:05:04 AM »
Hei, numele meu este Cosmin si sunt din Alba Iulia. Un oras frumos cu destule locuri de parkour dupa perspectiva mea. Cand am inceput prima data sa fac parkour tin minte ca am hotarat eu cu un prieten sa mergem in weekend dar eu nu am mai putut astepta si am mers singur mai devreme. Stiu ca va suna ciudat dar am inceput sa fac parkour fiindca aveam un joc pe telefon cu parkour si de fiecare data cand ma jucam ma indragosteam tot mai tare de acest sport asa ca am hotarat sa mergem sa vedem ce putem face.
 Prima zi a fost una mai speciala fiindca in aceea zii am incercat primele mele miscari si am incercat sa urc niste ziduri care acum par usor de escaladat. Stiu sigur ca primul meu vault pe care l-am incercat a fost un kong care a durat cateva saptamani pana sa imi iasa perfect. Aceea zii a fost o experienta minunata pe care as mai vrea sa o experimentez.
 A doua zi am fost cu prietenul meu cu care am mers prin locurile de langa blocul meu care atunci consideram un loc bun dar acum mi se pare un loc banal dar noi tot ne-am distrat si ne-am bucurat de moment.
 A treia zi am fost prin tot orasul dupa ce am vazut videoclipul facut in Alba de cei de la Traceurs.ro si de atunci tot prin acele locuri am fost.
 Parkour-ul este un sport deosebit care merita incercat de cei care vor adrenalina si distractie.